Nově příchozí: Stylová obývací stěna MIAMI 2 v černo bílém lesku, délka 249 cm


Elegance a smysl pro detail

Moderní a vysoce kvalitně provedená obývací stěna MIAMI 2 je ideální volbou pro ty, kteří dbají na detaily a chtějí mít v obývacím pokoji jedinečnou atmosféru. Nábytek je vyroben z kvalitních materiálů a vyniká svou elegancí a smyslem pro detail.

Dotáhněte dokonalost svého obývacího pokoje
Obývací pokoj je místem, kde trávíme mnoho času s rodinou nebo přáteli. Proto si vyberte oblíbený design a vytvořte si pohodlné a krásné prostředí, ve kterém se budete cítit dobře. Obývací stěna MIAMI 2 dotáhne Vaši domácnost k dokonalosti svým moderním vzhledem a precizním provedením.

Vysoce variabilní sestava
Každá skříňka obývací stěny MIAMI 2 se montuje zvlášť a dá se nastavit jakkoliv, takže ji můžete přizpůsobit svým potřebám a prostorům. Systém otevírání (písty a panty) je také variabilní, jdou nastavit svisle i vodorovně.

Kvalitní materiály

Tloušťka MDF desek obývací stěny MIAMI 2 je 16 mm. Čelní strana MDF desek je lakovaná ve vysokém lesku a ochráněná fólií, což zajišťuje trvanlivost a odolnost. Patky pro uchycení jsou součástí balení, ale nejsou dodávány hmoždinky, šroubky do zdi a závěsná lišta kvůli rozdílným typům zdí.

Osvětlení

Osvětlení není součástí základního balení, ale je možné dokoupit jej v příplatkovém parametru. Zakoupit můžete osvětlení pod skříňkami nebo v horní části obývací stěny.

Demontáž a doprava

Obývací stěna MIAMI 2 je dodávána v demontovaném stavu v kartónové krabici. Montáž není obtížná, protože každá skříňka se montuje samostatně. Přesto doporučujeme využít služeb odborné montážní firmy, aby byla montáž co nejrychlejší a bezproblémová.

Zakoupit nyní:
Pokud chcete dotáhnout svůj obývací pokoj k dokonalosti, zakupte si stylovou obývací stěnu MIAMI 2 v černo bílém lesku na stránkách www.vybirejnabytek.cz. Dodáváme po celé České republice i na Slovensko.

Příspěvek byl publikován v rubrice Kníže a jeho autorem je Kníže. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.