Vanová baterie Hansgrohe ShowerTablet Select s poličkou 150 mm v matné bílé (kód 24340700)


Popis produktu

Termostatická nástěnná vanová baterie s poličkou je ideálním řešením pro ty, kdo si přejí skvěle využít prostor ve své koupelně. Baterie je vyrobena v bílém matném provedení, které dodá celému prostoru šmrnc a moderní vzhled. Rozteč baterie činí 150 mm.

Díky poličce na baterii můžete uložit vše potřebné pro příjemnou koupel – gel na vlasy, sprchový gel, houbičky či žínky. Tento praktický prvek ocení především ti, kteří mají koupelnu omezenou po stránce úložného prostoru. Kromě toho je polička vybavena vodoodpudivým matným povrchem, který zaručí snadnou údržbu.

Vlastnosti produktu

  • Termostatická technologie pro stálou teplotu vody
  • Integrovaná polička pro uložení kosmetických přípravků či parfému
  • Matné provedení pro moderní a elegantní vzhled
  • Rozteč 150 mm pro jednoduchou instalaci na stěnu nad vanu

Pokud hledáte kvalitní a moderní řešení pro vaši koupelnu, je vanová baterie Hansgrohe ShowerTablet Select s poličkou 150 mm matná bílá tou pravou volbou. Stačí si ji objednat na některém z kvalitních e-shopů a odměnit se za snahu při řešení koupelnového interiéru.

Přednosti produktu

Termostatická technologie zajišťuje, že voda má stálou teplotu. To je důležité především v zimních měsících, kdy se rádi protočíte horkou koupelí a nechcete se při zpětném sprchování překvapit studenou vodou. Baterie je vybavena i tlačítky pro projektování různých funkcí, jako jsou např. různé vodní proudy nebo teploty. To všechno usnadní manipulaci s baterií a ušetří vám čas.

Matné provedení je relativně novým trendem, který dobyl koupelny po celém světě. Matné povrchy bývají méně náchylné k nečistotám a otiskům prstů než lesklé alternativy. Navíc matná bílá barva dodá celkovému prostoru pocit čistoty, elegance a jednoduchosti.

Instalace produktu

Instalace vanové baterie Hansgrohe ShowerTablet Select s poličkou není příliš komplikovaná a můžete si ji zvládnout i sami. Je důležité však dbát na to, aby byla baterie nainstalována přesně nad vanu, respektive nad místem, kde se voda odtéká. Ovládací prvky bývají umístěny v blízkosti poličky, tak abyste snadno dosáhli a mohli je pohodlně ovládat.

Pokud vás instalace trochu děsí, není třeba se bát. Stačí se obrátit na kvalifikovaného instalatéra, který profesionálně zvládne jakékoli komplikace a ušetří vám spoustu nervů.

Závěr

Vanová baterie Hansgrohe ShowerTablet Select s poličkou 150 mm v matné bílé je ideálním řešením pro ty, kdo hledají praktický doplněk do své koupelny. Její termostatická technologie zaručí stálou teplotu vody a integrace poličky umožní uložit všechny potřebné kosmetické přípravky na jednom místě. Matné provedení dodá interiéru moderní a elegantní vzhled, který ocení jak milovníci minimalistických řešení, tak i ti, kteří upřednostňují trochu pestřejší design.

polička na vanové baterii
matná bílá barva
ručník

Odkaz na produkt: https://www.nabytekprehledne.cz/produkt/vanova-baterie-hansgrohe-showertablet-select-s-polickou-150-mm-matna-bila-24340700

Příspěvek byl publikován v rubrice Kníže a jeho autorem je Kníže. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.